Het poortwachtersysteem op basis van UV-C techniek is speciaal gemaakt voor de voorkoming van biofilm en de verlaging van bacteriedruk in grote gebouwen en is ons meest complete systeem.

UV-C techniek

De basis van het systeem is UV-techniek. Deze techniek wordt wereldwijd al jaren succesvol toegepast in de bestrijding van micro-organismen. Voor de UV-C unit is een hoogwaardig sedimentfilter geplaatst. De systemen zijn standaard niet geassembleerd volgens de richtlijnen van de BRL 14010-1.

Alarmsystemen

De UV-C units worden desgewenst voorzien van een alarmsysteem, zodat u bij calamiteiten direct kunt ingrijpen. Ook kan het UV-C systeem voorzien worden van temperatuurbewaking, afsluiters en keerkleppen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Compleet gemonteerd

Tegen een kleine meerprijs wordt het geheel gemonteerd op een eersteklas RVS rek, waardoor het systeem compact blijft en eenvoudig te installeren is. Verschillende uitvoeringen Het UV-C poortwachtersysteem is in diverse varianten verkrijgbaar. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het juiste systeem.

Klik hier om contact met ons te nemen voor een vrijblijvende offerte.